Opnieuw beginnen

SSommige bezoekers die nog wel eens terug komen om te kijken of er nog iets nieuws is op deze website zullen wel denken; WTF is dit nu weer. Ik geef het op en begin opnieuw. Dat wil zeggen ik geef het hele Hackable Gadgets op. Dat wil niet zeggen dat ik hier niet meer zal bloggen over gadgets en of andere techie nerdy stuff, maar wel dat het niet meer het hoofd thema is van deze website.

Waarom? Ach… Na de zoveelste verkeerde upgrade van thema’s, plugins en andere meuk, lag het hele gebeuren voor de zoveelste keer onderuit. Heb het via alle wegen geprobeerd, maar ik kreeg het niet meer gefixed. Dat was dan ook de druppel. Het thema wat ik gebruikte op de site moest ik vervangen, echter vrijwel de volledige inhoud van de site was linksom of rechtsom verweven in dat thema. Met een andere thema, was de website, vrij leeg, kaal en nutteloos.

Dus dan maar; CTRL+ALT+DEL weg met de hele meuk en opnieuw beginnen.

Ik maak er nu een meer persoonlijke blog / website van waar ik gewoon mijn leven deel. Dus ook alle techie stuff die ik doe, tegen kom of aan werk. Echter dus ook hoe ik in het leven sta. Geniet. Mijn doe het zelf gefreumel. Mijn lifestyle en sport. Lekker eten, ga zo maar door.

In de aankomende weken zal er een hoop veranderen, nieuwe dingen toegevoegd worden, weer verwijderd worden, ga zo maar door. Echter ik heb er zin in. Gewoon opnieuw beginnen. Dus in het kort; Stay tuned for more 😉

Submit a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: