Twee belangrijke posts terug gehaald

Het is alweer een enorme tijd geleden dat ik ook maar iets gedaan heb met deze website. Het ontbreekt/ontbrak me gewoon aan inspiratie.

Onlangs kwam in op een site voor mijn zelf ontwikkeling process genaamd; markmanson.net en eindelijk vond ik daar de minimalistische wordpress theme waar ik al zo lang naarstig naar op zoek ben.

Heb de koe dus meteen bij de horens gevat en de boel hier een beetje omgebouwd. Niet geheel ontevreden al zeg ik het zelf. Al rond bladerend op de site zag ik dat er voor een aantal oude artikelen die onderhand verloren zijn gegaan enorm veel 404 links binnen komen. Ik heb daarom besloten om die paar artikelen uit de oude Internet archieven te halen met behulp van de way back machine.

De twee belangrijkste zijn gelukt. Ik zal in de aankomende tijd nog kijken of er eventueel nog meer tussen zit waarvan ik denk; Dat is ook wel de moete waard om terug te zetten. Mocht jezelf ook een idee hebben of al langer iets zoeken wat er niet meer is, laat het me gerust weten.

Submit a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: